Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Erdélyi-Szigethegység
3

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Erdélyi-Szigethegység

Április 19-én, a KMO-ban Radics Tamás túravezető ismeretterjesztő előadásában Erdélybe látogatunk képzeletben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 19. szerda, 18:00

Erdélyi-szigethegység - kis területen, nagy változatosság!

A közel egyharmad magyarországnyi területű Erdélyi-szigethegység a határhoz legközelebb eső magashegység. Geológiai értelemben véve nem homogén tömb, hanem páratlan változatosságú táj, amelynek legmagasabb pontjai 1800 méter fölé emelkednek. Ősi misztikummal rendelkező vidék, amelynek valamennyi pontjáról visszaköszön a történelem. Ettől függetlenül gyephavasi gerincein túrázva, vad lucfenyveseit járva a szabadság és a természetközeliség érzése ragadja el a hátizsákos vándort egy életen át meghatározóvá téve ezzel a szigethegységbe tett utazásokat.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!