Program


3tél
8

3tél

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.
 több

Jegytípusok


5 100 Ft - 10 200 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások







Štivičić műve igazi kelet-közép-európai történet, amely egy zágrábi arisztokrata ház falainak emlékeit tárja fel, hogy az ott lakó horvát család négy generációja miképpen tölti meg élettel, szeretettel és fájdalommal ezeket a privát tereket 1945-ben, 1990-ben és 2011-ben. A széthullt Osztrák-Magyar Monarchia romjain, a történelem viharaiban, változó idők változó kihívásai közepette próbálnak a felszínen maradni és egyre jobb életkörülményeket felépíteni maguknak, miközben újra és újra szembesülnek a „menni vagy maradni” dilemmájával. A Falcsik Mari által fordított nagyszabású dráma aprólékos karakterábrázolással megannyi izgalmas női sorsot mutat be, amelyből egy színészközpontú, sok szereplőt mozgató előadás készül.

Fordította: Falcsik Mari

Bemutató: 2023. október 21. szombat

Ajánló


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!