Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Klezmerész koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Klezmerész koncert

Jegytípusok


4 600 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Klezmerész koncert Janicsák Vecával és Nógrádi Gergellyel

 

A megalapításának 20. évfordulóját idén ünneplő Klezmerész együttes az elmúlt két évtizedben a tradicionális zsidó zene meghatározó formációjává nőtte ki magát a kortás magyar zenei életben. A Garai Péter által vezetett Klezmerész sikerének egyik titka, hogy autentikusan, de modern hangszerelésben játszanak jiiddis, ladino és héber dalokat, s növeli vonzerejüket az is, hogy – a zsidó zenei folklórban különleges módon – kétszólamú női vokált hallhatunk koncertjeiken.

Az együttes két ragyogó énekesnője, Klein Judit és Török Judit mellett az idei zsidó fesztiválon további két csodálatos hangú előadónak, Janicsák Vecának és Nógrádi Gergelynek tapsolhatunk.

Ünnepeljük együtt az idén 20 éves Klezmerészt a hagyományainknak igazi otthont adó fesztiválunkon!

A zenekar tagjai: Klein Judit – ének, Török Judit – ének, Zala Judit – hegedű, Illés Mihály – klarinét, Matyi Dénes – gitár, Moharos Katalin – basszus, Garai Péter – dobok.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Koncert a Zene világnapján Debreceni ifjú tehetségek közreműködésével

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során…

A legkisebbeknek szóló koncertekre azokat a 1,5-4 éves gyermekeket várjuk szüleikkel, akiknek a mamájuk és a papájuk egykoron a Kaláka…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!