Program


Zséda - Kökény Attila: Hello

Zséda - Kökény Attila: Hello

Az ország két legérzelmesebb és talán legizgalmasabb hangú előadója egymásra talált egy közös turné idejére. Az nyilvánvaló, hogy ha ez a két előadó összeáll, abból egy nagyívű, romantikus, klasszikusan „nagy éneklős” műsor születik.
A Hello turné érzelmekben gazdag, izgalmas, színes, és persze szórakoztató estéket ígér mindkét előadó rajongóinak, akik talán egy kicsit most másként is láthatják kedvenceiket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 8. hétfő, 19:00

Az ország két legérzelmesebb és talán legizgalmasabb hangú előadója egymásra talált egy közös turné idejére.  Az nyilvánvaló, hogy ha ez a két előadó összeáll, abból egy nagyívű, romantikus, klasszikusan „nagy éneklős” műsor születik.  
A Hello turné érzelmekben gazdag, izgalmas, színes, és persze szórakoztató estéket ígér mindkét előadó rajongóinak, akik talán egy kicsit most másként is láthatják kedvenceiket.

Zséda és Kökény Attila Hello című duettje a rájuk jellemző egyediséggel szólalt meg 2021 első slágereként, a több mint 4 millió letöltés pedig bizonyítja, hogy igazi közönség kedvenccé vált az elmúlt időszakban. Nem titok, hogy a dal zeneisége, hangulata, a közös turné világát is meg fogja határozni.  

 „A Hello különleges helyet foglal el a szívemben. Ez a dal a be nem teljesült szerelem egy régi-modern feldolgozása, nem véletlen, hogy éppen a Cassablanca inspirálta  a hozzá készülő klipet.  Azt hiszem nagy szükség van most ezekre a szép, örökérvényű, igazi éneklős dalokra, amikből összefűztük Attilával a Hello műsort.”-árulta el Zséda

„Imádtam a dal születésének és a forgatásnak is minden percét, így nem volt kérdés, hogy a turnéba is belevágunk együtt. Zsédával énekelni az örök fiatalság érzését hozza el számomra. A szerelem énekesnőjével a szerelemről énekelni nagy boldogság.” – mondta el Kökény Attila a Hello koncertek kapcsán.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!