Program


Zséda DÍVA Koncert

Zséda DÍVA Koncert

"Csókolj forró nyár!”

Zséda egész eddigi pályafutása belesűríthető ebbe az egyetlen szóba: DÍVA. Hogy hogyan, az kiderül mindazok számára, akik velünk tartanak a DÍVA SHOW koncerteken 2024 nyarán.

Jegytípusok


6 500 Ft - 7 500 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadásokEbben az egyetlen szóban benne van minden, ami Zsédát jellemzi: lírai szopránja, érzelemdús gondolatvilága, érzéki, mégis bensőséges dalai, de a sodró lendület, a forró hangulat, a szenvedélyes előadásmód is. Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-ja a Szeress most naívája, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusa mind mind Zséda egy-egy arca. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen az Egy Ölelés a Világ mind mind ennek a két évtizede tartó pályának a mérföldkövei. Mindenkinek van egy titkos kedvence köztük, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, amihez emlékek kötik. Nyolc album, több mint húsz év, legnagyobb slágerei, legkedvesebb Zséda dalai egyetlen estébe sürítve- ez a DÍVA SHOW- na meg egy nagy adag nyári lazaság, könnyed elegancia, felhőtlen szórakozás Zsédával és az ország legjobb zenészeivel.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!