Program


ZOOMOLJ! - NYÁRI FOTÓSULI

ZOOMOLJ! - NYÁRI FOTÓSULI

10-14 éveseknek
Helyszíne: HA Kulturális Központ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 1. hétfő, 8:00

Szeretsz fotózni? Szeretnél mélyebben megismerkedni a fotózással? Ha igen, akkor ebben a táborban a helyed. A tábor alatt megismerkedhetsz a fényképezés törté-netével a fényképezőgép működésével, kompozíciós alapszabályokkal. Varázslatos makro fotókat, épület- és portréfotókat készítünk. Fotózni fogunk mindenhol és mindent. Vendégünk lesz egy fotóriporter, gasztrofotós is. A tábor végére egy saját fotóalbumot késztünk! Ha van kamerád hozhatod, ha nincs kapsz tőlünk! Ezt ne hagyd Ki! Várunk!

Szakmai vezető: Sántáné Beke Anikó, vizuális kultúra szakos középiskolai tanár
Információ: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu

Ajánlatunk


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várják az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól és kiélvezzék…

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!