Program


Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene? - OpeRandi

Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene? - OpeRandi

Az OpeRandi ezen estjén izgalmas randevún vehetnek részt Zólyomi Zsolt parfümőrrel és Mona Dániel zenetörténésszel, akik – bátran mondhatjuk – ezúttal az „orrunknál fogva vezetnek” minket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 26. szerda, 19:00

OpeRandi
Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene?

A Várkert Bazár új sorozata az OpeRandi egy különleges találkozási forma, ahol szó esik tudományról, divatról, gasztronómiáról és sok egyéb hétköznapi témáról úgy, hogy a beszélgetéseket az opera közege inspirálja. Ez alkalommal az illatok különleges világába repítjük el közönségünket, olyan kérdések mentén, mint, hogy vannak-e piano szagok vagy forte illatok? Léteznek-e akkordok a parfümök világában? Van-e jelentősége az orrnak a zene világában? Mit csinál egy parfümőr? Hogyan kerül középpontba ez az érzékszervünk egy-egy operában?

A sorozat szerkesztője és műsorvezetője: Bátor Anna

Vendégek: Zólyomi Zsolt parfümőr, Mona Dániel zenetörténész

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!