Program


Zene-fere előadás ,vendég: Cserna Ildikó operaénekes

Zene-fere előadás ,vendég: Cserna Ildikó operaénekes

A patak hangja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 29. szerda, 16:00

Zene-fere előadás
Vendég Cserna Ildikó operaénekes

Bethowen mondta Bachról, hogy nem pataknak, hanem tengernek kellene nevezni (Bach jelentése patak). A zeneszerzők fejedelme vallásos énekeiről a kantátákról és a zenetörténet legmonumentálisabb alkotásai között található Passiókban megírt kantátáikról beszélget Kovács Zalán Lászlóval, a Bach Mindenkinek Fesztivál igazgatójával Cserna Ildikó Liszt-díjas énekművész a saját művészi pályáján megélt történeteken keresztül.

Az Egressy Béni Református Szakgimnázium művésztanára, aki számos hazai és nemzetközi verseny megnyerésével hívta fel magára a figyelmet, miközben még a Zeneakadémia hallgatója volt. Szólistaként beutazta az egész világot Litvániától az Egyesült Államokig, miközben olyan különleges helyszíneken is fellépet, mint Las Palmason a Kanári-szigeteki Művészeti Fesztiválon.

Cserna Ildikó Liszt-díjas operaénekes, szoprán

Ajánlatunk


ÚJ konfliktushelyzetek humorral a munka világában.

A Pesti Magyar Színház igazi világsikerrel köszönti az áprilist. A Jászai Mari-díjas Szente Vajk rendezésében érkezik az Oliver! című musical a Hevesi Sándor téri teátrumba. Monumentális díszlettel és fülbemászó dallamokkal vár mindenkit új családi előadásával az intézmény.

Ajánló


Korokon átívelő helytörténeti komédia egy részben a 2023-as Savaria Történelmi Karnevál karneválszínházi előadása. Írta és rendezi Fábián Péter.

Joyride ír vígjáték, 94 perc, 2022 angol nyelven magyar felirattal

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!