Program


Zene-fere előadás ,vendég: Cserna Ildikó operaénekes

Zene-fere előadás ,vendég: Cserna Ildikó operaénekes

A patak hangja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 29. szerda, 16:00

Zene-fere előadás
Vendég Cserna Ildikó operaénekes

Bethowen mondta Bachról, hogy nem pataknak, hanem tengernek kellene nevezni (Bach jelentése patak). A zeneszerzők fejedelme vallásos énekeiről a kantátákról és a zenetörténet legmonumentálisabb alkotásai között található Passiókban megírt kantátáikról beszélget Kovács Zalán Lászlóval, a Bach Mindenkinek Fesztivál igazgatójával Cserna Ildikó Liszt-díjas énekművész a saját művészi pályáján megélt történeteken keresztül.

Az Egressy Béni Református Szakgimnázium művésztanára, aki számos hazai és nemzetközi verseny megnyerésével hívta fel magára a figyelmet, miközben még a Zeneakadémia hallgatója volt. Szólistaként beutazta az egész világot Litvániától az Egyesült Államokig, miközben olyan különleges helyszíneken is fellépet, mint Las Palmason a Kanári-szigeteki Művészeti Fesztiválon.

Cserna Ildikó Liszt-díjas operaénekes, szoprán

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Igaz, hogy mindannyian fél ezreléknyi véralkoholhiánnyal születünk? Legalábbis ezt állítja egy híres pszichiáter merész feltevése. Négy jó barát, akik kicsit mintha elveszítették volna ifjúi lelkesedésüket és lendületüket, erre alapozva kezd kísérletbe.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!