Program


Yael Rasooly: PAPER CUT
2

Yael Rasooly: PAPER CUT

Békéscsabára érkezik Yael Rasooly izraeli születésű vizuális színházi rendező, színésznő, énekesnő és bábszínész Paper Cut című előadásával, mely az 1940-es évek filmes világát idézi meg. Az egyszemélyes előadás a romantikus fantáziák megszállottságát és veszélyeit is feltárja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fekete-fehér nyelvezete abszurd, fájdalmas és humoros feszültséget teremt egyszerre, melyhez a tárgyjáték és papírkivágás technikáját használja.

Egy magányos titkárnő marad az irodában, miután mindenki más hazament. Kis zugából, régi filmes magazinok fotóit felhasználva, az álmodozások világába menekül. Elé kerül a negyvenes évek elbűvölő filmcsillaga, és végre rátalál az ideális szerelemre. Ám ahogy a történet kibontakozik, ahogy a képzelet és a valóság összeütközik, romantikus meséje Hitchcock rémálmává válik!

Az előadást 15 éven felülieknek ajánljuk.

Készítette és játszotta: YAEL RASOOLY
Művészeti vezető: ADAM YAKIN
Tervezés: LIOR LERMAN & YAARA NIREL
Fénytervezés:  ADAM YAKIN
Hangtervezés:  BINYA RECHES

Az előadás a 10. Színházi Olimpia programja.

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!