Program


XI. Kantharosz Gála

XI. Kantharosz Gála

Az országosan is egyedülálló, borárveréssel egybekötött jótékonysági koncert állandó házigazdája és társszervezője a Győri Filharmonikus Zenekar. A társulat mindig nagy örömmel képviseli a jó ügyeket, a művészek kötelességüknek érzik, hogy segítsenek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 13. csütörtök, 18:00

Kiváló hangulat, pompás borok, csodás este, felejthetetlen zenei utazás a Richter Teremben – három év kihagyás után ezt kínálja a XI. Kantharosz Jótékonysági Gála és Borárverés.

Az országosan is egyedülálló, borárveréssel egybekötött jótékonysági koncert állandó házigazdája és társszervezője a Győri Filharmonikus Zenekar. A társulat mindig nagy örömmel képviseli a jó ügyeket, a művészek kötelességüknek érzik, hogy segítsenek. Az elmúlt évtizedben számos alkalommal jótékonykodhattak a színvonalas rendezvénynek köszönhetően. Az együttes a XI. Kantharosz Gálán Silló István karmester vezényletével Nyári Károly és Szulák Andrea közreműködésével világslágereket ad elő. 

Idén 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet fogott össze a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt, hogy egy színvonalas est segítségével támogassák a fiatal tehetségeket. A sikerhez persze a rendezvényt támogató vállalatok is hozzájárulnak, idén először már nem csak helyi cégek patronálják a Kantharoszt. A győri önkormányzat a kezdetek óta a rendezvény mellé állt, ami idén is folytatódik.

A Kantharosz Alapítvány által szervezett összefogással támogatnak minden olyan tevékenységet, melynek célja a gyermekek fejlesztése, felzárkóztatása, ápolása, gondozása és nevelése, valamint a tehetségek felkarolása.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!