Program


When The Music's Over - Nóvé/iamyank/Vangel re-imagine The Doors + Mayberian Sanskülotts

When The Music's Over - Nóvé/iamyank/Vangel re-imagine The Doors + Mayberian Sanskülotts

A Mayberian Sanskülotts a káposztásmegyeri panelek között visszhangzó nyarak magányát dalba foglaló akusztikus duóból nőtte ki magát a magyar underground könnyűzenei élet egyik meghatározó zenekarává. Az alapító tagok, Balogh Gallusz és Csordás Zita, 2010-ben, egy véletlennek köszönhették első koncertjüket és a nyolcvanas évek magyar undergroundját idéző dalaikat.

Jegytípusok


5 500 Ft - 15 500 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások Ezek a kamaszkor végének varázslatos szenvedéseit, a néha mindenkit behálózó szomorúságot és a lakótelepen lenyugvó nap fényét zárták kazettarecsegésbe, majd az évek során egyre bővülő tagsággal és zenei eszköztárral, a shoegaze és a dreampop felé kanyarodva építették tovább privát álomvilágukat. A mára hat tagot számláló zenekar lassan levetkőzte magáról a külvárosi spleen-t, és elmélyítette kapcsolatát a 2000-es évek előtti időket idéző szinti és dobhangzásokkal.

A huszadik század és azon belül a vad hatvanas évek egyik legikonikusabb és legnagyobb hatású zenekara volt a The Doors, élén Jim Morrison frontemberrel. A bohém énekes-költő és zenekara már-már földöntúli hatással volt generációjára és az utánuk érkezők életére egyaránt.

A When The Music’s Over névre hallgató trió nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy a Doors-életművet dolgozzák át a XXI. század hangjára. Nóvé Soma, iamyank és Vangel Tibor külön-külön már sokszor bizonyították képességeiket, így együtt azonban ez a műsor hozta őket össze. A pszichedelikus hatvanas évek és napjaink elektronikus hangzása találkozik a Várkert Bazár falai között!

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnap: 08.27. 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!