Program


VOUCHER - Csík Zenekar – 30 év boldogság / Jubileumi koncertfilm 2018 - Online esemény
4

VOUCHER - Csík Zenekar – 30 év boldogság / Jubileumi koncertfilm 2018 - Online esemény

Muzsikálni öröm. Szépen muzsikálni meg maga a boldogság. Csík Jani 1988-ban alapította meg a bandáját Kecskeméten, azóta húzzák saját és mások boldogságára.
A felvétel 2018. december 28-án és 29-én készült a Budapest Kongresszusi Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VOUCHER - Csík Zenekar – 30 év boldogság / Jubileumi koncertfilm 2018 - Online esemény

A voucher megvásárlásával az Ön által megajándékozott jogosult a Csík Zenekar – 30 év boldogság / Jubileumi koncertfilm 2018 ONLINE eseményének megtekintésére 2020.12.28 - 2021.01.03. között, a visszaigazolásban lévő vonalkódja (voucher szám) segítségével.

Egy kóddal egy előadásra lehet ingyenesen jegyet váltani az online.jegy.hu - Csík Zenekar oldalon.
A voucherek beváltása az online felületen 2020.12.26-tól lehetséges! (https://online-csikzenekar.jegy.hu/#/event)
Segítség a kupon érvényesítéséhez és ingyenes jegyváltáshoz új felhasználóknak: https://youtu.be/Wn8Hg4oFMt0


Persze nemcsak mosoly és nevetés volt az elmúlt 30 év, de a születésnapi koncerteken ünnepelni szeretne a zenekar. Megünnepelni múltat és jelent, tradíciót és újító szándékot, barátságokat és egymásra találásokat, a magyar népzenét és a szívüknek kedves popzenét.

2018. decemberében dupla koncerttel ünnepeltük a Csík Zenekar 30 éves jubileumát, amelyből idén, 2020. december 28-án egy 90 perces koncertfilmet mutatunk meg Önöknek.

Az estek fényét számos vendég jelenléte emelte, valamennyien fontos szerepet játszottak a Csík Zenekar pályafutásában: Pál István „Szalonna”, Presser Gábor, Lovasi András, Kiss Tibor, valamint a Tölcséres Banda. A látványos, vérpezsdítő táncokról a Fitos Dezső Társulat gondoskodott. Grecsó Krisztián pedig az alkalomra összeállított szövegeivel foglalta keretbe az estek történéseit.

Zene, tánc, irodalom - 30 év minden boldogsága egy koncertbe sűrítve.

Külön, mégis együtt; együtt, mégis külön! Ez vár a nézőkre december 28-án! Csík Zenekar koncert az otthonunk biztonságában. 

Vendégeink voltak:
Fitos Dezső Társulat
Grecsó Krisztián
Kiss Tibor
Lovasi András
Pál István „Szalonna”
Presser Gábor
Tölcséres Banda

Rendező: Lévai Balázs

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!