Program


Volt egy fakatona - Kaláka

Volt egy fakatona - Kaláka

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll Három székláb című műsoruk. A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 10:30

Volt egy fakatona
Kaláka
A koncert hossza közel 60 perc.

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll a Városmajorban bemutatásra kerülő Volt egy fakatona című műsoruk. Felhangzanak többek között a Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok, a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) darabjai.

A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Az előadást óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánljuk.

A műsor előadói:
Becze Gábor
Gryllus Dániel
Radványi Balázs

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!