Program


VIP BÜFÉ VOUCHER
2

VIP BÜFÉ VOUCHER

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 3. kedd, 20:00

A jegy tartalmazza a színház kerengőjének emeletén található különleges VIP részlegben a személyre szóló kiszolgálást, az előre bekészített ételek és italok kényelmes körülmények közötti elfogyasztását.

Előre bekészített étel- és italkínálat: prémium édes és sós sütemények, korlátlan pezsgő és alkoholmentes pezsgő fogyasztás, korlátlan limonádé bár 1 db üdítő vagy ásványvíz és 1 db bécsi perec vagy 1 literes popcorn.

A VIP büfé szolgáltatás igénybevételére a két felvonásos előadások alkalmával a szünetben, szünet nélküli előadásokon az előadás megkezdése előtt van lehetőség.

VIP büféjegyek vásárlása:
Online az előadás napján 18:00 óráig van lehetőség a jegyek megvásárlására.

A szolgáltatás limitált létszámban, kizárólag azon a napon vehető igénybe, amely időpont a megvásárolt VIP büféjegyen szerepel!

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!