Program


Villányi Dániel zongoraestje - Fantáziák Bachtól Szkrjabinig - A fekete-fehér színei

Villányi Dániel zongoraestje - Fantáziák Bachtól Szkrjabinig - A fekete-fehér színei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 5. vasárnap, 19:00

J. S. Bach: d-moll kromatikus fantázia és fúga, BWV 903
Mozart: d-moll fantázia, K. 397
J. S. Bach: c-moll fantázia és fúga, BWV 537
Mozart: c-moll fantázia, K. 475

SZÜNET

Brahms: Hét fantázia, op. 116
Szkrjabin: h-moll fantázia, op. 28

Villányi Dániel (zongora)

Villányi Dániel elmondhatja magáról, hogy mindkét Lisztről elnevezett zeneművészeti intézményben tanult: Budapesten Dráfi Kálmán, Kemenes András, Wagner Rita és Gulyás Márta voltak a mesterei, Weimarban pedig Szokolay Balázs és Larissa Kondrateva osztályában diplomázott, de tanult a tel-avivi Buchmann-Mehta School of Musicban is Emanuel Krasovsky mellett. Napjainkra már számos nagy sikerű szóló, nagyzenekari és kamarazenei koncertfellépést tudhat maga mögött olyan kiemelkedő komolyzenei eseményeken és helyszíneken, mint az ECHO „Rising Stars” nemzetközi koncertsorozata a Művészetek Palotájában, a németországi Chemnitz, Weimar és Berlin koncerttermei – ahol a Jénai Filharmonikus Zenekar szólistája volt –, Ausztriában Bécs és Salzburg, Svájcban pedig Genf és Zürich zenei helyszínei, valamint Brüsszelben a BOZAR színpada. Olyan neves karmesterekkel dolgozott együtt, mint Fischer Iván, Kovács János vagy Vásáry Tamás, kamarapartnerei között pedig ott találjuk Kemenes Andrást, Berkes Kálmánt és Lydia Rineckert. Solti termi bemutatkozó szólóestjén a fantázia műfaját járja körül, amely egyben izgalmas utazás is az időben a barokktól egészen a 20. század első évéig.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Zorán márciusban újra a BKK-ban

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a…

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!