Program


Világraszóló karácsony

Világraszóló karácsony

Világraszóló karácsony a Barabás Villában
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 10:00

Decemberben az egész világban ünnepelünk: a karácsonyt, az év végét, a fény ünnepét – így teszünk mi is a Barabás Villában.

December 11-én szeretnénk minden látogatónknak egy napnyi élményt, egy napnyi ünnepet adni ajándékba, koncertekkel, mesékkel, kézműveskedéssel, irodalommal, művészettel, tombolaajándékokkal és sok meglepetéssel.
Ezen a napon a nagy ünnepi ajándékvásárlás közepette szeretnénk abban is segíteni, hogy mindenki tudatosan vásároljon vagy készítsen ünnepi ajándékot szeretteinek. Meghívott árusaink saját, gondosan készített portékái között mindenkinek tudunk majd ajándékot vásárolni, foglalkozásainkon pedig akár saját kezűleg készíthetünk meglepetést, karácsonyfadíszt.

Egy újfajta, megnyugtató élményben lesz részünk a szokásos karácsonyi rohanás közepette!

Jöhetnek: családok, gyerekek, felnőttek, fiatalok, idősek – mindenkit szeretettel és sok meglepetéssel várunk!

Fellépőink között szerepel délelőtt 11 órakor Bárth János a Hogyan alszanak az állatok? című interaktív mesekoncerttel; 16.00 órakor pedig kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól majd a Holddalanap együttes Népek karácsonya című koncertje.

Ajánlatunk


Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

Műsor: MOZART: c-moll zongoraverseny K. 491 MOZART: D-dúr (Prágai) szimfónia, K. 504

Ajánló


Kökény Pál szabósegéd ifjú élettársa tegnap vajúdni kezdett. A szabósegéd elrohant, hogy elhívja a közeli bábát, idegességében azonban bement az…

Három Kossuth díjas, három Jászai Mari díjas, két " A Nemzet Színésze" egy színpadon, első alkalommal Győrben.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!