Program


Vágyott szépség és Az utópia szépsége - Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése

Vágyott szépség és Az utópia szépsége - Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése

A másfél órás tárlatvezetések során két időszaki kiállítás anyagát is megismerheti. A Vágyott szépség tárlaton a londoni Tate kollekciójában egyedülálló helyet elfoglaló preraffaelita remekműveket tekintheti meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 10:00

A másfél órás tárlatvezetések során két időszaki kiállítás anyagát is megismerheti. A Vágyott szépség tárlaton a londoni Tate kollekciójában egyedülálló helyet elfoglaló preraffaelita remekműveket tekintheti meg. A 19. század legnagyobb hatású brit művészeti mozgalom alkotóinak több mint kilencven alkotása érkezett most Londonból Budapestre. A bemutatott festmények között találjuk a mozgalomalapító Dante Gabriel Rossetti, John Everett Millais és John William Waterhouse alkotásait. A program második felében pedig a brit anyagot kísérő Az utópia szépsége kiállítás legszebb műveit csodálhatja meg. A preraffaelita művészet magyarországi hatásait Ferenczy Károly, Gulácsy Lajos vagy Rippl-Rónai József munkáin fedezheti fel.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!