Program


Utazás a függöny mögé!

Utazás a függöny mögé!

Kulisszajárás, mely során a produkció minden titkába beavatják a színház ügyelői.
A program különlegessége, hogy a séta után úgy tudja megnézni az előadást, hogy már pontosan tudni fogja, mi történik a kulisszák mögött.  több

Jegytípusok


4 900 Ft
Kulisszajárás

Aktuális előadásokA további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (25)

"Utazás a függöny mögé!" - Kulisszajárás

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy miután véget ért az előadás? Szeretné tudni, hogy vált jelmezt másodpercek alatt egy színész? Belehallgatna az előadás előtti készülődéshez tartozó hangbeállásba? Bejárná a Madách Színház legrejtettebb zugait, ahol még az itt dolgozók többsége sem járt sosem?

Akkor ez az Ön programja: Utazás a függöny mögé! 

A program különlegessége, hogy a séta után úgy tudja megnézni az előadást, hogy már pontosan tudja, mi történik a kulisszák mögött.


- Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a program nem akadálymentesített, és különösen ajánlott kényelmes cipőben és ruhában érkezni, amelyben a szűk lépcsőkön, folyosókon és alagutakon való közlekedés könnyen megoldható.
- Nem ajánljuk a programot azoknak, akiknek félelmet okoz a magasság, köznapian szólva tériszonyuk van.
- Szintén fontos tudnivaló, hogy a séta pontosan 16.30 órakor indul a Madách Színház előcsarnokából, a későn érkezők sajnos nem tudnak csatlakozni a csoporthoz.

Ajánló


Kulisszajárás, mely során a produkció minden titkába beavatják a színház ügyelői. A program különlegessége, hogy a séta után úgy tudja…

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt, amely derült, sötét éjszakákon tárul a szemünk elé. Láthatjuk hogyan vonulnak…

Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!