Program


Újévi Koncert - Budapest Jazz Orchestra - The Golden Era of Jazz - Közreműködik: Polyák Lilla

Újévi Koncert - Budapest Jazz Orchestra - The Golden Era of Jazz - Közreműködik: Polyák Lilla

Egy kivételes koncert, egy kivételes színésznő-énekesnővel, és Magyarország legnépszerűbb big band-jével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 16:00

Újévi Koncert
Budapest Jazz Orchestra - The Golden Era of Jazz
Közreműködik: Polyák Lilla

Az 2023-ban 25 éves jubileumát ünneplő Budapest Jazz Orchestra nagy áttörést jelentett a hazai jazz-élet számára, hiszen létrejött Magyarország első professzionális big band-je. A zenekar dinamikus fejlődése során a műfaj jelentős zenei állomásait végigjárva mára a kortárs zene világszinten is elismert reprezentálójává nőtte ki magát. A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt 24 év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan magyarországi és külföldi előadó közreműködése színesítette a zenekar palettáját. A The Golden Era of Jazz című műsoruk szólistája Polyák Lilla színésznő, énekesnő, aki ezen az estén olyan dalokat énekel, amelyeket ritkán lehet hallani a tolmácsolásában. Egy kivételes este, egy kivételes színésznőénekesnővel, és Magyarország legnépszerűbb big band-jével. Ella Fitzgerald, Ray Charles, Natalie Cole, George Gershwin örökzöldjei, csak hogy néhányat említsünk a repertoárból. Frank Sinatra és Tony Bennett világát hozza el a koncert vendégeként Gájer Bálint, aki több alkalommal is koncertezett a zenekar partnereként nagy sikerrel.

Ajánlatunk


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!