Program


Újévi koncert a Mendelssohn Kamarazenekarral

Újévi koncert a Mendelssohn Kamarazenekarral

Találkozzunk az új esztendő legelső estéjén és köszöntsük zenével az új évet! Felejtsük el a sok nehézséget, amit az elmúlt időszak mindannyiunknak okozott, feledkezzünk bele a zene nyújtotta élvezetbe, hallgassuk az ismerős és az új műveket, s merítsünk erőt mindebből!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 1. hétfő, 19:00

Ajánlatunk


Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és fentjein. Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést.

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Ajánló


Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló…

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!