Program


Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje
3

Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje

Idén szilveszter utóján az ország egyik legnépszerűbb vokális együttese, a Szent Efrém Férfikar a MOMKultban is bemutatja különleges újévköszöntő műsorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 5. péntek, 21:00

Acapella svájci bicskaként a különböző népek karácsonyi énekeitől kezdve a könnyed szórakozást ígérő saját feldolgozásokig mindent felvillantanak, ami a közönség és az együttes számára emlékezetessé és felejthetetlenné tette a tavalyi évet.  Robbanjon hát a vokális konfetti, folyjanak a pezsgő harmóniák, ünnepeljük együtt az Újév első péntek alkonyát!

Időtartam: 90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


Egy fantasztikus “apácashowt” láthat a közönség nevetéssel, táncokkal, dalokkal.

Csukás István - Bergendy István SÜSÜ, a sárkány kalandjai zenés mesejáték 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!