Program


Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje
3

Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje

Idén szilveszter utóján az ország egyik legnépszerűbb vokális együttese, a Szent Efrém Férfikar a MOMKultban is bemutatja különleges újévköszöntő műsorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 5. péntek, 21:00

Acapella svájci bicskaként a különböző népek karácsonyi énekeitől kezdve a könnyed szórakozást ígérő saját feldolgozásokig mindent felvillantanak, ami a közönség és az együttes számára emlékezetessé és felejthetetlenné tette a tavalyi évet.  Robbanjon hát a vokális konfetti, folyjanak a pezsgő harmóniák, ünnepeljük együtt az Újév első péntek alkonyát!

Időtartam: 90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

„mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!