Program


TÚLÉLŐ
6

TÚLÉLŐ

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adaptált, újabb horror-szatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 6. kedd, 19:00

Túlélő

„Mikrofonpróba. Egy, kettő, három. 
Talán működik. Nem tudom. Hogy hallasz-e, még azt se tudom.
De ha hallasz, akkor figyelj. Ha figyelsz, akkor rátaláltál arra a történetre, amiben minden csődöt mondott. Ez a 2039-es járat fedélzeti adatrögzítője. Fekete doboznak hívják, bár narancssárga, és a belsejében van egy végtelenített huzal, ami mindent megőriz, ami hátramaradt. Na, te most ráleltél erre a történetre…”

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adaptált, újabb horror-szatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak. A „Lenni vagy nem lenni” kérdéskör sajátos körbejárása. Egy féktelen, szuicid akció, melyhez a fogyasztói társadalom, a tömegkultúra, a vallási biznisz és a civilizáció összes agyréme vezetett.


Varga Ádám monodrámája Chuck Palahniuk Túlélő című könyve nyomán.

Szigorúan 16 éven felülieknek!

A Manna, a Másik Oldal produkciója.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!