Program


Top 7 Live (Király Dani podcastje)

Top 7 Live (Király Dani podcastje)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 31. kedd, 19:01

Király Dani podcastja nagy múltra tekint vissza. Azaz nekivágott már ennek a műfajnak. Most, úgy éreztük, itt az ideje, hogy kicsit kibővítsük a beszélgetéseket. Dani minden alkalommal meghívja vendégeit, hogy egy adott tematika mentén boncolgassák gondolataikat, amelynek egy verziója élőben látható. Méghozzá az élő verziója. Ami nem élő, az később hallható lesz ugyan – csak nem teljes terjedelmében. Nem is beszélve a bakikról. Na, azokat azért kihagyjuk majd. Kivéve, ha jöttök. Élőben. Top7 Live.

Műsorvezető: Király Dániel
Vendégek: Mindig mások. Nagyon izgulunk.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!