Program


Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Debrecen Big Band
Vastag Csaba, Vastag Tamás, Majsai Gábor koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:30

"Nyár közepén, július 14-én, visszük színpadra egyedülálló produkciónkat, a Tokaj Fesztiválkatlanban, zenekarunkkal, a Debrecen Big Band-del.
Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.
Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 
Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban,2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 
Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Majsai Gábor, Vastag Csaba, Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg. 
A koncerten közreműködnek még a Valcer Táncstúdió táncosai, Zsom Melinda, Homoki Erika, Antóni Norbert, Petrusovics Attila Vocalisták, konferál Váradi Ferenc, és Pataj György zongora, Geier Attila gitár, Pusztai Csaba dob, Ullmann Ottó basszus gitár, Lutz János bőgő vendégművészek."

Daróczi László
zenekarvezető

 

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!