Program


Tina

Tina


Rendezte: Daniel Lindsay és T.J. Martin

életrajzi dokumentumfilm, 118 perc

Bemutató: 2021. november 4.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 18:00

Az Oscar-díjas rendezőpáros, Daniel Lindsay és T.J. Martin bensőséges hangulatú filmjében Tina Turner végigtekint életén és több mint 5 évtizeden átívelő pályafutásán, az 50-es évek füstös St.Louis-i bárjaitól a 1980-as, 90-es évek rekordokat döntögető stadionkoncertjeiig, őszintén szembenézve élete legsikeresebb és legküzdelmesebb pillanataival. Ez a meglepően személyes hangvételű alkotás bepillantást enged a legendás énekesnő életénekszámos olyan pillanatába, amit eddig még soha nem láthattunk. A meghitt és néhol kíméletlenül őszinte beszélgetésekből kirajzolódik a 20. századi zenetörténet egyik legnagyobb hatású előadóművészének személyes portréja, akire úgy hivatkoznak a szakmai nagyjai: Egyszerűen a legjobb!

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!