Program


The Original Golden Voices of Gospel

The Original Golden Voices of Gospel

"The Golden Voices of Gospel" - hangszeres énekegyüttes koncertje.

Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol immár sok éve mindig november - december - január eleji időszakban koncertezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 17. csütörtök, 20:00

"The Golden Voices of Gospel" - hangszeres énekegyüttes koncertje.

"OH HAPPY DAY", "HALLELUJAH"

 

Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol immár sok éve mindig november- december - január eleji időszakban koncertezik.

Dwight Robson zenekara általában 11 -12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő szólisták.

A "The Golden Voices of Gospel" profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak/ együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey,stb.

A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

A gospel egyes művelői a tradíciót követve kizárólag templomokban énekelnek, míg mások szabadabban kezelve a határokat hangversenytermekben, klubokban stb. népszerűsítik ezt az irányzatot. Ebből is kitűnik, hogy a gospel ma már éppen annyira világi, mint egyházi.

Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget!

 

https://www.youtube.com/embed/1MGjgVBmw10?autoplay=1

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!