Program


The Abstract in Motian

The Abstract in Motian

Az Abstract formációt a hazai klubokban és színpadokon bő négy éve hallhatja a közönség. Kísérletező kedvüket és műfaji határokon átívelő zenéjüket két lemezről és egy élő koncertkiadványról is ismerhetik már.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 20:00

A klasszikusnak számító dob, bőgő, gitár felállás ellenére nem egy mainstream formációról van szó. Zenéjükben a progresszív rocktól az avantgarde fordulatokig igen sok színnel találkozhat a közönség, de a jazz attitűdje és fő princípiumai szinte mindig kihallhatóak belőle. A jazz peremterületein alkotó trió ezúttal saját szerzeményei mellé a tagok közös kedvence, Paul Motian témáiból válogat. Az ikonikus dobos egészen fantasztikus zenei hagyatékot hagyott hátra a darabjaiban, melyek nyitottsága és dallamossága páratlan zenei kalandokra hívja a zenészeket és a hallgatóságot egyaránt. Ebben az univerzumban a pillanat és a jelenlét minden másnál fontosabb.

Közreműködik:

Heidrich Roland - gitár
Pengő Csaba - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!