Program


Test Jazz Group
2

Test Jazz Group

Repertoárjuk két pillérét Regály saját szerzeményei, illetve a jazztörténet kiemelkedő darabjai képezik, amelyeknek ízléses előadásmóddal és bravúros szólókkal kölcsönöznek új színt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 12. szombat, 20:00

Test Jazz Group

Közreműködik:
Regály György - billentyűs hangszerek
Soso Lakatos Sándor - szaxofon
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

A Test Jazz Group jelenlegi felállása 2022 májusában, a Mixátban lépett fel először, a zenekarvezető, Regály György 60. születésnapja alkalmából – akkor még Regály 60 néven. Az azóta megszilárdult zenekar nevében Regály talán legsikeresebb formációját, az 1983-ban alakult, több tagcserén keresztülment Test Jazz Groupot örökíti tovább. Bár a No-Spa, a Kőszegi Trió, a Cotton Club Band, az Afro Magic, az Afro Jam, a Katona Klári zenekar és a Dig It All tagjaként egyaránt jól ismert Regály idejét most már elsősorban a tanítás tölti ki, ünnepszámba menő ritka alkalmakkor színpadon is megnyilvánul, hasonló jazzlegendák oldalán. A részben újjáalakult Test Jazz Groupban Soso Lakatos Sándor, Lakatos Pecek Krisztián és Balázs Elemér társul hozzá – utóbbi pályafutásának éppen a Test Jazz Group három évtizeddel ezelőtti indulása adta meg a kezdőlökést.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!