Program


Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Válogatás a sorozat epizódjaiból, 58 perc, 2023
kísérőfilm: Modern edzésmódszerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 18:00

Rendező: Ternovszky Béla

A hatvanas években rendkívüli népszerűségnek örvendő magyar rajzfilmsorozat, a Gusztáv mozivásznon látható csetlő-botló antihőse új életre kelt a hetvenes évek második felében az otthoni kisképernyőkön. A széria televízióban bemutatott folytatásnak egyik főrendezőjeként Ternovszky Béla szabott irányt a mindig más élethelyzetben feltűnő, de rendre a rövidebbet húzó kispolgár mulatságos kalandjainak, amelyek olykor a groteszk és az abszurd elemeivel dúsultak. A fekete humornak egyenesen a csimborasszója Ternovszky első rövidfilmje, a Modern edzésmódszerek, a Pannónia Filmstúdió legtöbbet díjazott alkotásainak egyike.

Az összeállításban látható epizódok: G. mázol, G. megoldja, G. és a tél örömei, G. migrénje, G. gondos, G. állást keres, G. féltékeny. G. nem felejt, G. és a virtus, G. és a pióca, G. és a talált gyerek, G. a lépcsőházban.

A Gusztáv-epizódokat az MTVA archívuma, a Modern edzésmódszereket a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum biztosította.

Egységes, kedvezményes jegyár: 600 Ft

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!