Program


TÁRSAS? JÁTÉK! - MAGYAR KRÓNIKA
4

TÁRSAS? JÁTÉK! - MAGYAR KRÓNIKA

Beszélgetés a Mindclash csapatával mindenről, ami társasjáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 25. szerda, 19:00

TÁRSAS? JÁTÉK! / MAGYAR KRÓNIKA

A mai társasjátékszcéna trendjeiről, egy-egy komplex társas fejlesztéséről (ötlettől a kiadásig), valamint a magyar társasjáték-tervezés területének büszkeségeiről beszélget a Mindclash csapatából Gál Soma marketinges és Horváth Balázs logisztikai és belső operációs menedzser a Magyar Krónika munkatársával, a májusi magazin-lapszám bemutatóján.

A kivételesen izgalmas téma és az est során bemutatott Mindclash-játékok bizonyosan egy nagyon klassz programot jelent majd a közönség számára.

Közreműködők:
Gál Soma – marketinges, Mindclash
Horváth Balázs – logisztikai és belső operációs menedzser, Mindclash

Moderátor: Smid Róbert – Magyar Krónika

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!