Program


Tantrum

Tantrum

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 10. vasárnap, 16:00

Károlynak rossz napja van. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez Károly életének legrosszabb napja. A probléma, ami megnehezíti Károly életét, néhány évtizeddel ezelőtt kezdődött, szóval most a férfi egy dühös nagymonológba kezd, mely során visszatekint az idáig vezető út minden lépésére.

A Tantrum világpremierje a rangos 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában lesz. A film Nagy Borús Levente rendezői bemutatkozása. Nagy a Hypewriter forgatókönyvírói pályázaton 2019-ben 3. helyezést ért el egy sorozattervével. Forgatókönyvírói munkái mellett rendezői ambíciói is vannak, ennek eredménye a Tantrum. A film vágás nélküli, egysnittes alkotás, amely nagy kihívást jelentett színészének. Nagy Zsolt élete egyik legmerészebb kísérletének nevezte a filmben való közreműködést. Nagy Zsolt a kortárs színjátszás egyik legjelentősebb alakja, számtalan színházi szerepe mellett filmek és sorozatok állandó szereplője (Drakulics elvtárs, Mellékhatás, A játszma, Terápia, Kolorádó Kid, A vizsga, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttélésre). A Tantrum a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.
 

Bemutató dátuma: 2021. szeptember 23. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!