Program


Tánc, élet, varázslat - Novák Ferenc Tata 90

Tánc, élet, varázslat - Novák Ferenc Tata 90

A Bihari Együttes alapítója, néptáncmozgalmunk egyik jelentős személyisége Novák Ferenc Tata 2021-ben ünnepelte 90 éves születésnapját. Szeretnénk e jeles ünnepről méltón megemlékezni, ezért a barátok, egykori és mai táncosai kezdeményezésére a Vígszínházban egy köszöntő műsort rendezünk 2022. január 25-én 19.00 órai kezdettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 24. kedd, 19:00

Tánc, élet, varázslat …

A 90 éves Novák Ferenc Kossuth-díjas, Érdemes művész és a Nemzet Művészének köszöntése

A kétrészes ünnepi műsorban táncos, és zenész barátok idézik fel a gazdag életmű egy-egy jelentős mozzanatát, kiemelkedő alkotásait.

„Számomra meghatározó esemény Pesti színházi munkánk Marton Lászlóval, Szörényi-Bródy: Kőműves Kelemen című rockoperájának színrevitelében. Közösen alakítottuk ki azt a jel és mozgásrendszert, amely egy népballada a színház és a rock zene első találkozásából született. Itt mindenki részt vett az alkotó munkában.

Amikor Nancyban játszották, a kritikusok megírták, a magyar színház a saját kultúrájából talált ki valami különlegeset….” Novák Ferenc

Műsorvezető: Novák Péter

A koreográfiákat előadják  Harangozó és Liszt-díjas táncosok, a Bihari János Táncegyüttes és a Honvéd Táncszínház egykori és mai táncosai

Zenei kíséret: Vavrinecz András és barátai

Rendező: Novák Eszter

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!