Program


SZUPERLATÍVUSZ - Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up est
2

SZUPERLATÍVUSZ - Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up est

E különleges képzeletszínházi stand up est keretében egy nagyszerű színész és két népszerű humorista színpadi találkozásának lehetünk tanúi. A klasszikus színjátszás és a könnyűnek tűnő, ám annál nehezebb stand up műfaja keveredik triójuk rögtönzéseiben a nézők szeme láttára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 2. csütörtök, 19:00

Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up estje

Időtartam: 60 perc

Nem hall. Nem lát. Nem beszél.

Ez egy férfiasan tökéletes este.

A színész: INOTAY ÁKOS

A két stand up előadó: ARADI TIBOR és LORÁN BARNABÁS (TRABARNA)

Az estet kitalálta és rendezte: TOLLÁR MÓNIKA

E különleges képzeletszínházi stand up est keretében egy nagyszerű színész és két népszerű humorista színpadi találkozásának lehetünk tanúi. A klasszikus színjátszás és a könnyűnek tűnő, ám annál nehezebb stand up műfaja keveredik triójuk rögtönzéseiben a nézők szeme láttára.

Az est fókuszában olyan témák állnak, amiken leginkább sírni volna jó – ám nevetve sokkal szórakoztatóbbak és elviselhetőbbek!

Különböző szemüvegeken át, eltérő optikával, más-más látásmódban beszélnek az élet megismertebb alapigazságairól és megoldhatatlannak tűnő kérdéseiről: torzítás nélkül engednek bepillantást az élet torz valóságába!

Épp ezért kérjük, ha valaki esetleg mégsem ismerne magára vagy a saját életét még mindig elviselhetetlennek érezné az est után, jöjjön el és nézze meg mégegyszer a műsorukat, hogy legyen miről beszélgetni (vagy veszekedni) hazafelé…!

ARADI TIBOR

Hazánk egyik legismertebb humoristája. Eredeti szakmáját tekintve felszolgáló.

A Szeszélyes évszakok, a Maksavízió, valamint a Gálvölgyi Show és a Juventus Rádió reggeli műsorának rendszeres szereplője. 2002-ben szerződött a Mikroszkóp Színpadra, aminek megszűnéséig volt tagja.

2008 óta a Rádiókabaré összes műsorában szerepel. Stand up komikusként látható a Comedy Central csatornán és a Showder Klub műsorában Varga Ferenccel duettben. Jelenleg a Veres 1 Színház társulatának tagja. 2015-ben a Rádiókabaréban nyújtott munkássága elismeréseként elnyerte a Karinthy-gyűrűt.

Az ATV-n és a Youtube-csatornán endszeresen új epizódokkal szereplő Aradi-Varga Show évek óta nagy sikerrel látható.

LORÁN BARNABÁS

a 2003-ban megrendezett, Fábry show “Ki Mit Tud?” versenyének abszolút nyertese. A népszerű humorista azonban a Showder Klub előtt is ismert volt, hiszen 2002-ben a Sláger Rádió Bumeráng című rádióműsorában megnyerte a Trabanthang-utánzó versenyt – azóta használja mindenki Lorán Barnabás “második” keresztnevét, a Trabarnát. Képességét a mai napig folyamatosan fejleszti, így profin utánozza közel 20-25 gépkocsi, kerti fűrész, stb. hangját. Korán csatlakozott a Dumaszínház társulatához, ahol a legismertebb stand up comedy humoristák egyike lett. 2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának egyik nyertese volt.

A belső égésű motorok hangjának utánzója a megtervezett alkotás spontán híve, akinek karrierje ugyanúgy kezdődött, mint sok más legendás előadóművésznek: néhány sör mellett…

INOTAY ÁKOS

Elsősorban színészként és forgatókönyvíróként tevékenykedik, bár az ELTE-n szerzett angol nyelv és irodalom szakos diplomát. Évekig fontos tagja volt a Merlin Színház és a Vígszínház társulatának is. A kőszínházi előadások mellett számos független produkcióban, alternatív előadásban szerepel. Legutóbbi filmes munkája a ‘Pesti balhé’, melyben forgatókönyvíróként és színészként is közreműködött.

A versenyszférában jelenleg trénerként és coach-ként oktat: rendszeresen tart workshopokat, előadásokat.

TOLLÁR MÓNIKA

a JPTE Bölcsészettudományi Kara művelődésszervező szakának elvégzése után szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Több mint 25 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik a kulturális-művészeti rendezvényszervezés és a produkciós management, valamint a kulturális-művészeti brandépítés/vállalkozásfejlesztés területén. Egyszemélyben mint dramaturg és rendező, független produkcióként hozta létre Janikovszky Éva egyik felnőtteknek szóló könyvéből ’A lemez két oldala’ című képzeletszínházi előadást 2013-ban a budapesti Katona József Színház Sufnijában, mely a premier óta több, int 150 alkalommal került bemutatásra Magyarországon és külföldön egyaránt. Az írónő halálának 10. évfordulója alkalmából készült, felnőtteknek szóló produkció igazi és éles tükör szavakból csiszolva: általa az emberi játszmákra ismerhetünk rá humoros, jellegzetesen janikovszkys stílusban…

ooo

Az előadás az eredetileg meghirdetett szeptember 26-i dátum helyett október 9-én kerül megrendezésre. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra. Amennyiben nem megfelelő az új időpont, a jegy@momkult.hu e-mail címen jelezhetik, és visszaváltjuk a jegyeket.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!