Program


Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

Különleges formában, csak személyes találkozásokon kerül bemutatásra egy új, keserédes filmvígjáték, a „Nyócker”-ből ismert két főhős, Horváth János és Badár Sándor főszereplésével és mellőlük elmaradhatatlanul Szőke Andrással. A három barát színházra álmodja Petőfi Sándor: János vitézét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 1. péntek, 18:00

Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

Természetesen a színhely Szentes, ahonnan megannyi színész indult útnak. Egy valódi színház megépülését is láthatjuk a produkcióban. Az összetett történetmesélésről Fábry Sándor gondoskodik. Mindenki besegít: Reviczky Gábor, Szarvas József, Gáspár Sándor, Gáspár Tibor. Egy igazi vidám film, nem létezhet zenék nélkül, így itt is hallható a „funky”, a „soul”, a verses dal, a sanzon és a népzene. Kontor Tamás, Susan Blake, Szokolay Dongó Balázs, Zséka, The Portrait Session, Sicambria. A rengeteg eredeti archív felvétel mellett, a kultikus Horváth Mihály Gimnázium diákjai is megjelennek az alkotásban. Ember legyen a talpán, aki követni tudja a mai, hétköznapi valóságban, a szereplők színházért vívott küzdelmét!

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!