Program


SZILAJ 2 - a zabolátlan

SZILAJ 2 - a zabolátlan

A Nemzeti Lovas Színház történetében először folytatást kap egy családi musicalünk! A legsikeresebb darabunk, a Szilaj visszatér!

 több

Jegytípusok


4 500 Ft - 7 500 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadásokA Nemzeti Lovas Színház történetében először folytatást kap egy családi musicalünk! A legsikeresebb darabunk, a Szilaj visszatér! A Zabolátlanban újra láthatjuk Kenait, a lovaival szabadon szárnyaló indián fiút, a jó útra tért kapitányt, aki a világ első Suttogója lesz. De megtudhatjátok, hogy mi lesz Jenna valamint Töltőtoll és Golyóstoll sorsa és még egy kiscsikó is születik.

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
  • A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson! 

Ajánló


A nagy sikerű, 1967-ben Dustin Hoffman és Anne Bancroft főszereplésével bemutatott Oscar-díjas film színpadi adaptációja.

Orlai Produkciós Iroda - Füge Produkció KULKA JÁNOS megjelenítésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!