Program


SZERVIZ – alkotó, önismereti csoport kamaszoknak

SZERVIZ – alkotó, önismereti csoport kamaszoknak

Részvétel: 13-től 18 éves korig

A foglalkozásokat tartja: Schopp Ildikó művészetpedagógus és Cser Mariann képzőművész

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 12. hétfő, 16:30

SZERVIZ – alkotó, önismereti csoport kamaszoknak

Ebben a különleges közösségben lehetőséged nyílik felfedezni önmagadat, feltárni érzéseidet és gondolataidat. Elgondolkodtál már azon, hogy mire vagy képes, mi az, ami erőssé tesz, és mi az, ami esetleg még fejlődhet benned? Miért olyan bonyolult néha az érzéseid labirintusában eligazodni? Miért tűnnek egyes kihívások nehezebbnek, mások pedig könnyebbnek és fordítva? Lehet, hogy nem vagy ezzel egyedül, és mások is hasonlóan éreznek? A Szerviz egy olyan közösség, ahol időt szánunk arra, hogy felfedezd önmagadat. Itt szabadon kinyilváníthatod érzéseidet és gondolataidat, miközben a közösség tagjai értékes visszajelzéseikkel, különböző nézőpontjaikkal támogatják egymást.

Oszd meg dilemmáidat annyira, amennyire szeretnéd, és mindezt kreatív alkotások segítségével teheted meg. A foglalkozások élményeit egy Zine kiadványban összegyűjtjük, hogy mások is tanulhassanak belőle és inspirációt meríthessenek. A Szerviz nem csupán egy hely, ahol részt vehetsz egy-egy programon, hanem egy olyan közösség, amelyben folyamatos támogatásra lelhetsz az önismeret és a kreativitás terén. Legyél részese ennek az izgalmas utazásnak önmagad felfedezésében és a kreatív kibontakozásban!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Egy vidéki kulturális intézményben leváltják az igazgatót: épp a régi igazgató búcsúztatása és az új igazgató beiktatása zajlik. Itt van…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!