Program


SZERETET KONCERT

SZERETET KONCERT

Szeretet Koncert a Békéért, Ukrajnáért, Kárpátaljáért.
Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 19:00

Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett. A SZERETET KONCERTEN 2022. május 22-én 19 órától a Danubia Zenekar kíséretével Herczku Ágnes, Miklósa Erika, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Bródy János, Dés László, Lovasi András, Nikola Parov, Pál István Szalonna, Szakcsi Lakatos Béla, valamint Magyarországon tanuló ifjú orosz és ukrán zeneművészek lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert teljes jegybevételét a szervezők a Kárpátalján található ráti Szent Mihály Gyermekotthon és a szolyvai gyermekotthon fejlesztésének támogatására fordítják, olyan részlegek kialakítására, melyek a háború által traumatizált, szüleiket elvesztő gyermekeknek nyújtanak majd új otthont.

Az esemény az adománygyűjtés mellett egyben köszönetnyilvánítás is az önkénteseknek és támogatóknak az ukrajnai menekültek ellátásában végzett munkájukért.

Korábban még soha nem látott módon mozdult meg az ország az Ukrajnából érkezők megsegítéséért. Február vége óta a civil szervezetek koordinálásával önkéntesek, támogatók ezrei, tízezrei dolgoznak éjjel-nappal, hogy a háborús helyzet miatt otthonukat elhagyni kényszerülő családok megfelelő ellátásban részesüljenek. Munkájukra sajnos még mindig szükség van és szükség is lesz, de az önkénteseknek is kijár a pihenés, alkalmat kell biztosítani számukra, hogy picit megálljanak és egy őket köszöntő eseményen együtt megérezzék azt a hatalmas erőt, amit segítő közösségük nyújtott a rászorulóknak.

Nyolc segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyedülálló összefogásának köszönhetően jön létre 2022. május 22-én a SZERETET KONCERT, amely a jövőbe, a békébe vetett hit kifejezése, hiszen a köszönetnyilvánítás mellett már az újjáépítést, a gyermekek traumáinak feloldását, a lelki sebek begyógyítását is szolgálja.

„Én is voltam önkéntes a Keleti-pályaudvaron, befogadtunk átutazó családot is és hosszú távra is felajánlottunk lakhatási lehetőséget. Ezek a személyes találkozások mélyen megérintettek és sokakkal beszélve úgy éreztük, hogy szükség van egy nagy, közösségi összefogás élményre is, amely hitet és biztatást adhat mindenkinek a béke ügye mellett” – mondta el Meskó Zsolt, a SZERETET KONCERT egyik fő szervezője.

A nyolc segélyszervezet önkéntesei térítésmentesen tekinthetik meg a magyar zenei élet legnevesebb előadóinak produkcióiból álló előadást, de támogatói jegy vásárlásával bárki részese lehet a különleges koncertnek. Herczku Ágnes, Miklósa Erika, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Bródy János, Dés László, Lovasi András, Nikola Parov, Pál István Szalonna, Szakcsi Lakatos Béla és a Danubia Zenekar Dobszay-Meskó Ilona és Dénes István vezényletével, valamint Magyarországon tanuló ifjú orosz és ukrán zeneművészek produkciói bizonyára egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújtanak majd minden néző számára.

„Az összes fellépő művész első szóra, nagy örömmel, lelkesen vállalta el a felkérést, mindannyian magukénak érzik a SZERETET KONCERT céljait. Mi zenészek, előadók legtöbbet a tehetségünkkel, a művészet erejével tudnunk segíteni, így most közösen köszönhetjük meg azoknak a munkáját, akik másokat segítenek. Zenénkkel a lélekhez szólunk, és a gyermeki lelkek gyógyulásához is megpróbálunk hozzájárulni az adománygyűjtéssel” – mondta el Ács Péter Ferenc, a Danubia Zenekar ügyvezetője, a koncert zenei vezetője. 

A SZERETET KONCERT a művészeti területen dolgozó szereplők egyedülálló összefogása, térítésmentesen működik közre minden művész és a koncertet szervező, lebonyolító összes résztvevő: Demján Sándor Alapítvány, Papp László Budapest Sportaréna, Danubia Zenekar, Auditórium Hungaricum Nonprofit Kft, Jegy.hu, Szatyi Stage Team, Klemm koncert, WELL, Centrum Production, JCDecaux, Mahir, Lapker, Kiskegyed, Blikk, Kreatív, hrpwr.hu, medicalonline.hu, Magyar Kurir.

A SZERETET KONCERTRE a jegyek egységesen 2.500 forintos áron kaphatók a Jegy.hu oldalon, de a nézők, magasabb jegyár választásával, nagyobb összeggel is hozzájárulhatnak a két gyermekotthon támogatásához. A koncert teljes bevételét a ráti Szent Mihály Gyermekotthon és a szolyvai gyermekotthon fejlesztésének támogatására fordítják a szervezők.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!