Program


Szemle / Telik - egy óra az életedből

Szemle / Telik - egy óra az életedből

„Néhány kör séta, emlékek és egy óra az életedből. Most azt kérdezed, hogy egy óra az életemből? Az enyémből? Igen! A tiédből is. Meg azokéból, akik itt ülnek veled egy körben. Ez a farm. A kút. Mersz a mélyére nézni? Egy órát kérek, és ha adod, megpróbálok többet visszaadni.  több

Jegytípusok


4 500 Ft

Aktuális előadásokAz előadás a 2024-es Szemle Plusz versenyprogram keretében a Kristály Színtéren látható.

Márfi Márk 2020-ban diplomázott a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Azóta szabadúszó színészként dolgozik és ír. Játszik többek között a Radnóti Színházban, az Átriumban, a Szkénében, a Lóvasúton, a Hatszín Teátrumban, és van előadása a Láthatáron Csoporttal is, emellett forgat. 2022-ben kapott Örkény István Drámaírói Ösztöndíjat.

„Néhány kör séta, emlékek és egy óra az életedből. Most azt kérdezed, hogy egy óra az életemből? Az enyémből? Igen! A tiédből is. Meg azokéból, akik itt ülnek veled egy körben. Ez a farm. A kút. Mersz a mélyére nézni? Egy órát kérek, és ha adod, megpróbálok többet visszaadni. Telik…”

Az előadás hossza 75 perc, szünet nélkül.
14 év feletti nézőinknek ajánljuk.

ALKOTÓK:

Író, előadó: Márfi Márk

 

Dramaturg: Bíró Bence
Zene: Mester Dávid
Alkotótárs, rendező: Tóth Péter
Asszisztens: Zsombolyay Linda

Ajánló


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Menyasszony, vőlegény, örömanya, anyós, após. Egy esküvő története sok zenével és tortával. Csábi Anna

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!