Program


Susogja a szellő - Anyák napi zenés különkiadás 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája -

Susogja a szellő - Anyák napi zenés különkiadás 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. vasárnap, 11:00

Népdalok és klasszikuszenei művek anyákról és anyáknak

Mesélő: Mona Dániel

Május első vasárnapján az édesanyákat köszönti az orgona ága, a barackfa virága, nekik üzennek a lombok és zúgnak az erdők. Liszt-kukac úr azt ajándékozza az ünnepelteknek, amihez a legjobban ért: zenét. Hiszen annyi szép dalt és hangszeres művet ihlettek az anyák! És hányféleképp ábrázolták zeneszerzők korábban az anyai érzelmeket! Ezekből hoz válogatást a Liszt-kukacok Akadémiájának különleges koncertje – sok ismerős és felfedezésre váró dallammal. A korszakokon átívelő matinén, ezen a népdaltól a klasszikus műveken át a kortárs zenéig sok mindent magába foglaló műsoron kirajzolódik: időtől és műfajtól függetlenül az anyák mindig is nélkülözhetetlen szerepet töltöttek és töltenek be mindannyiunk életében. A mesélő Mona Dániel történetei és a fellépő művészek produkciói mellett a színpad nyitva áll majd a lelkes és bátor gyerekek előtt is: a koncert közös anyák napi köszöntéssel zárul.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények, de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.

„Világi dalok szólóénekesekre és kórusokra, hangszerkísérettel és mágikus képekkel” – így álmodta meg Carl Orff szcenikus kantátáját, a zenetörténet egyik legismertebb és legnépszerűbb művét. A zenemű most Debrecenben, a Főnix Arénában bemutatásra kerülő összművészeti előadása hű marad a kiváló zeneszerző szelleméhez.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Lehár Ferenc nagysikerű operettje operai igényű zenei világa, grandiózus tablókban, szenvedélyes és fájdalmasan szép szólókban és duettekben bontakozik ki a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!