Program


Stúdió 11 – 60 év

Stúdió 11 – 60 év

A jelenleg művészeti társulatként működő Stúdió 11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban ölt formát; a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában szabadon alkot. Ezen az estén Csonka András segít fellapozni a hatalmas hangzó emlékkönyvet, melynek még számos üres lapja kínálja magát a következő hatvan évre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 27. szombat, 20:00

Jazzműhely
Stúdió 11 - 60 év

A Stúdió 11 zenekar 1963-ban Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével alakult a Magyar Rádió égisze alatt. Hatvanéves történetük során meghatározó szereplői voltak a magyar könnyűzene alakulásának. Tagjai mindig is magas szinten képzett muzsikusok, egyúttal kiemelkedő szólisták voltak, a hazai és a nemzetközi jazzélet neves előadói. A több évtizedes művészi tevékenység eredménye tengernyi hanghordozón, televízió- és rádiófelvételen hallható, látható. Szécsi Pál, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Hofi Géza, Kovács Kati - csak néhány név a legendák közül, akikkel az együttes felvételeket készített. Sokan még „élőben” kísérhették figyelemmel a fekete-fehér tévék képernyőin a Táncdalfesztiválok évadjait vagy rádióikon keresztül a Tessék választani! slágerbemutatóit, később pedig a Made in Hungary produkciókat. Az eMeRTon Díjátadó gálákon szintén a Stúdió 11 kísért. Sőt még űrhajót is reptettek!
A jelenleg művészeti társulatként működő Stúdió 11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban ölt formát; a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában szabadon alkot. 2010-ben Jaco Pastorius emléke előtt tisztelegtek a Müpában Victor Bailey és Peter Erskine társaságában. Ezen az estén Csonka András segít fellapozni a hatalmas hangzó emlékkönyvet, melynek még számos üres lapja kínálja magát a következő hatvan évre.

Stúdió 11:
zongora - Rátonyi Róbert
harsona - Barbinek Gábor
dob - Boegán Péter
tenor- és szopránszaxofon, fuvola - Csejtei Ákos
trombita, szárnykürt - Csizmadia Dávid
szintetizátor - Gátos Iván
bariton-, alt és szopránszaxofon, basszusklarinét - Kalmus Pál
trombita, szárnykürt - Magyar Ferenc
alt- és szopránszaxofon, klarinét - Nagy Balázs
basszusgitár - Takács Donát
gitár - Tóth Gyula
ütőhangszerek - Zsoldos Dániel

Vendégek:
ének: Koós Réka - Szőke Nikoletta - Király Viktor - Vastag Tamás

Közreműködik:
műsorvezető: Csonka András

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


musical két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!