Program


Stúdió 11 – 60 év

Stúdió 11 – 60 év

A jelenleg művészeti társulatként működő Stúdió 11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban ölt formát; a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában szabadon alkot. Ezen az estén Csonka András segít fellapozni a hatalmas hangzó emlékkönyvet, melynek még számos üres lapja kínálja magát a következő hatvan évre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 27. szombat, 20:00

Jazzműhely
Stúdió 11 - 60 év

A Stúdió 11 zenekar 1963-ban Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével alakult a Magyar Rádió égisze alatt. Hatvanéves történetük során meghatározó szereplői voltak a magyar könnyűzene alakulásának. Tagjai mindig is magas szinten képzett muzsikusok, egyúttal kiemelkedő szólisták voltak, a hazai és a nemzetközi jazzélet neves előadói. A több évtizedes művészi tevékenység eredménye tengernyi hanghordozón, televízió- és rádiófelvételen hallható, látható. Szécsi Pál, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Hofi Géza, Kovács Kati - csak néhány név a legendák közül, akikkel az együttes felvételeket készített. Sokan még „élőben” kísérhették figyelemmel a fekete-fehér tévék képernyőin a Táncdalfesztiválok évadjait vagy rádióikon keresztül a Tessék választani! slágerbemutatóit, később pedig a Made in Hungary produkciókat. Az eMeRTon Díjátadó gálákon szintén a Stúdió 11 kísért. Sőt még űrhajót is reptettek!
A jelenleg művészeti társulatként működő Stúdió 11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban ölt formát; a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában szabadon alkot. 2010-ben Jaco Pastorius emléke előtt tisztelegtek a Müpában Victor Bailey és Peter Erskine társaságában. Ezen az estén Csonka András segít fellapozni a hatalmas hangzó emlékkönyvet, melynek még számos üres lapja kínálja magát a következő hatvan évre.

Stúdió 11:
zongora - Rátonyi Róbert
harsona - Barbinek Gábor
dob - Boegán Péter
tenor- és szopránszaxofon, fuvola - Csejtei Ákos
trombita, szárnykürt - Csizmadia Dávid
szintetizátor - Gátos Iván
bariton-, alt és szopránszaxofon, basszusklarinét - Kalmus Pál
trombita, szárnykürt - Magyar Ferenc
alt- és szopránszaxofon, klarinét - Nagy Balázs
basszusgitár - Takács Donát
gitár - Tóth Gyula
ütőhangszerek - Zsoldos Dániel

Vendégek:
ének: Koós Réka - Szőke Nikoletta - Király Viktor - Vastag Tamás

Közreműködik:
műsorvezető: Csonka András

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A legsikeresebb magyar rockopera. A nyár leglátványosabb produkciója.

A komédia zenei világát Carlos Gardel, George Gershwin, Scott Joplin, Jerome Kern, Márkus Alfréd, Glen Miller, Kurt Weill és Zerkovitz Béla fülbemászó örökzöld dallamai garantálják. A Liliom Produkció előadása megint nőkről szól, de nem csak nőknek és nem csak az idősebb korosztálynak, hiszen egyszer mindenki öregszik..

A huszonöt éves Haydn legelső szimfóniája, a tizennégy éves Mozart egyik szimfóniazsengéje és a tizenkét éves Mendelssohn első vonósszimfóniája is hallható a BFZ Concertino sorozatának júniusi hangversenyén, bizonyítva, hogy a klasszikus zene igenis lehet fiatalos.

Ajánló


A Cotton Club Singers, az ország legismertebb vokálcsapata, a Margitszigeti Színházban mutatja be 20 év után újra a legnagyobb színpadi…

Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar angol és olasz felirattal

A TRIP, a Vígszínház és a Kult 2* közös produkciója. Zenés káosz Verne Gyula, Csorba Lóci és Divinyi Réka ötleteiből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!