Program


SteelO koncert

SteelO koncert

„Engedd a bajt, papírcsónakként...”
- erre buzdítja a hallgatóit a 2018-ban alakult miskolci SteelO zenekar.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 20:30

Dallamos, rappel és trombitával fűszerezett fúziós zenéjük fő csapásirányai a funky, a rap/hip-hop, a soul, az R’n’B és a populáris műfajok elemei. Az örömzenélés keretein belül mély és könnyed üzenetek közvetítése egyaránt céljuk.
A csapat bemutatkozó kislemeze Problémamentes címen jelent meg 2020 tavaszán, melyet bemutattak a Jazzy Rádió „Jazzy Hungarikum” című műsorában is. A zenekar több zenei tehetségkutató versenyen is nívós helyezéseket, kiemelkedő egyéni hangszeres játékért járó különdíjakat, zenei menedzsment-konzultációt, illetve koncertlehetőséget érdemelt ki.
Érdemes velük tartani, hiszen a zenekar legújabb lemezének anyaga is elhangzik majd, számos eddig még nem hallott dallal és újdonsággal karöltve.

Mindenkit szeretettel várunk! Hatalmas buli lesz!

 

Ajánlatunk


Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!