Program


Spanyol Filmhét 2021 - Normális világ

Spanyol Filmhét 2021 - Normális világ

Un mundo normal
spanyol romantikus kalandfilm, 103 perc, 2020
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 16:00

Rendező: Achero Mañas
Szereplők: Ernesto Alterio, Ruth Diaz, Gala Amyach

 

A fekete humorral, road movie és kalandfilm elemekkel átitatott emberközeli dráma főhőse Ernesto, a különc madridi színházrendező, aki életközepi válsággal küzd. Amikor anyja halálhírét kapja, a temető felé vezető úton ellopja a koporsót, hogy a holttestet az asszony kívánságának megfelelően az óceánba dobja. Ernesto lánya, aki már belefáradt apja őrültségeibe, azzal a szándékkal csatlakozik hozzá, hogy jobb belátásra bírja. Az út során azonban rá kell jönnie, hogy az apja nem őrült, és az embernek hűnek kell maradnia önmagához még akkor is, ha a többség véleményével találja szemben magát.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

Ajánlatunk


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!