Program


SNÉTBERGER FERENC  és FENYŐ LÁSZLÓ (cselló) - John Dowland és más klasszikus inspirációk

SNÉTBERGER FERENC és FENYŐ LÁSZLÓ (cselló) - John Dowland és más klasszikus inspirációk

Jezsuita Templomkert
(esőhelyszín: Hangvilla)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 20. szombat, 18:30

2024-ben a VeszprémFest Snétberger Ferenc, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma Primissima díjas gitáros művészetéből ad három napon át metszetet a fesztivál exkluzív koncerthelyszínén, a Jezsuita Templomkertben. A festői Veszprémvölgyben felállított szabadtéri színpadon, a 16. századi jezsuita kolostor romjai és a 17. században épült barokk templom-épület magával ragadó atmoszférájú környezetében három nap, három különböző műsort hallhat a közönség.

07.20-án pedig a Pablo Casals Gordonkaverseny nyertes, jelenleg a karlsruhei Zeneművészeti Főiskola professzoraként is tevékenykedő  Fenyő László csellóművésszel közös John Dowland és más klasszikus inspirációk programja lesz műsoron.

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása – ám az előismeret nem kötelező, hiszen a két ügyeskedő háziorvos – Szente Vajk és Nagy Sándor kiváló kettőse - legújabb szertelen kalandjai garantáltan kacagásra késztetnek mindenkit!

Ajánló


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!