Program


Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 20:00

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt - PREMIER

Az állandóság és elmúlás kérdése egy életen át kísér minket. De vajon mi maradandó az életünkben? Egy karakter, egy mozdulat vagy egy tárgy? De vajon olyan gyorsan alakulnak át a szokásaink, hogy lassan minden, ami ötven éve történt magyarázatra szorul?

A test, melyben élünk, folyton változik. A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Az előadás időtartama 70 perc

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!