Program


Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 20:00

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt - PREMIER

Az állandóság és elmúlás kérdése egy életen át kísér minket. De vajon mi maradandó az életünkben? Egy karakter, egy mozdulat vagy egy tárgy? De vajon olyan gyorsan alakulnak át a szokásaink, hogy lassan minden, ami ötven éve történt magyarázatra szorul?

A test, melyben élünk, folyton változik. A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Az előadás időtartama 70 perc

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!