Program


Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi koncert

A JEGY.HU FELÜLETÉN VÁSÁROLHATÓ JEGYEK SAJNOS ELFOGYTAK, DE TOVÁBBI VÁSÁRLÁSRA VAN LEHETŐSÉG A BALATONLELLEI MŰVELŐDÉSI HÁZ JEGYPÉNZTÁRÁBAN, A SÉTÁLÓ UTCAI INFORMÁCIÓS PAVILONBAN, VALAMINT A HELYSZÍNEN, AZ ELŐADÁS KEZDETE ELŐTT KÉT ÓRÁVAL.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 3. szombat, 21:00

Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi Zenei díjas énekesnő 2021. július 3-án ad koncertet Balatonlellén. Rúzsa Magdi pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

2020 februárjában harmadszor adott dupla telt házas koncertet a Budapest Arénában.

PROGRAM:
19:00 Pénztár-nyitás
20:00 Kapunyitás
21:00 Koncert kezdés


Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a zenés/táncos rendezvényekre kizárólag oltási igazolvánnyal lehet belépni. A 18 éven aluliak csak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvény helyszínére.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!