Program


RED BULL JUKEBOX

RED BULL JUKEBOX

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik lépnek színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 20:00

RED BULL JUKEBOX
A koncert, amit te irányítasz!

2023. május 19. péntek 20:00 (esőnap: május 20.)

A Red Bull Jukebox egyik nagy dobása, hogy az előadók – Magyarországon először Marics Peti és Valkusz Milán – szinte minden lépését a közönség irányítja. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhatnak az érdeklődők. A VALMAR számai mellett feldolgozások, zenei műfajok és újrahangszerelések, valamint számos olyan izgalmas opció közül lehet majd választani, amelyek garantáltan rendhagyóvá és felejthetetlenné teszik az estét.

Bár sem Marics Peti, sem Valkusz Milán számára nem ismeretlen terep, hogy zenei műfajok és a legkülönbözőbb előadók dalai között brillírozzanak, a Red Bull Jukebox számukra is tartogat kihívásokat.

Marics Peti és Valkusz Milán 2018-ban alapították meg a VALMAR duót és még ebben az évben meg is jelent debütáló kislemezük. Első nagyobb áttörésük a Manuellel és Bruno x Spacc közreműködésével készült ’Visz a vérem’, ami mára 10 milliós megtekintés felett jár. 2022-ben jelent meg a VALMAR eddigi legnagyobb slágere, a Szikora Róberttel közösen készített ’Úristen’, ami kevesebb, mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést és egy egész országgal ismertette meg a srácok nevét. Ugyan csak 2022-ben, az ’Éget a nap’ kislemezükért Fonogram díjat nyertek ’Az év felvétele’ a kategóriában. A Red Bull Jukebox egy teljesen új terep lesz a srácok számára, viszont biztosak vagyunk abban, hogy elképesztő profizmussal állnak majd a feladat elé és egy remek koncertet visznek színpadra.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!