Program


Raya és az utolsó sárkány
4

Raya és az utolsó sárkány

A Raya és az utolsó sárkány Kumandra fantasztikus világába repít, ahol emberek és sárkányok egykor harmóniában éltek egymás mellett. Amikor azonban egy gonosz erő fenyegette a vidéket, a sárkányok feláldozták magukat az emberiség megmentése érdekében.

Raya és az utolsó sárkány / Raya and the Last Dragon
amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 114 perc, 2021
6 éven aluliak számára nem ajánlott

A Walt Disney Animation Studios új filmje, a RAYA ÉS AZ UTOLSÓ SÁRKÁNY Kumandra fantasztikus világába repít, ahol emberek és sárkányok egykor harmóniában éltek egymás mellett. Amikor azonban egy gonosz erő fenyegette a vidéket, a sárkányok feláldozták magukat az emberiség megmentése érdekében. Most, 500 évvel később ez a gonosz visszatért, s egy magányos harcosra, Rayára hárul a feladat, hogy felkutassa a legendás utolsó sárkányt, aki egyesítheti a széthullott földet és megosztott népeit. Útja során a lány megtanulja, hogy egy sárkánynál többre van szükség a világ megmentéséhez – bizalom és csapatmunka is kell hozzá.

Rendező: Don Hall

Szinkronhangok:
Peller Anna
Mentes Júlia Virginia
Vida Bálint
Győrfi Laura
Tokaji Csaba
Faragó András
Bertalan Ágnes

Ajánló


Opera három részben, négy felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely…