Program


Rákász Gergely - Lords of the Organ 2021.

Rákász Gergely - Lords of the Organ 2021.

Igazi örömzene a 2021-es műsor. Talán soha nem volt még ekkora szükségünk rá, hogy a művészet felemeljen bennünket vissza oda, ahol korábbi életünket felfüggesztettük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 19:00

Rákász Gergely - Lords of the Organ 2021.

Az elmúlt évben megtarthattunk mindent, ami az élethez kellett a vajat a hűtőben, vagy a meleget a házainkban. De elveszett a létezés lényege, az a tükör, amelyben az ember nem túlélő fogyasztó állatnak érzi magát, hanem az Istenek örökösének. A teremtés folytatójának. Ide tértünk vissza. Nem mondjuk ezt ki mindig amikor színházba, koncertre, vagy kiállításra megyünk, de mindannyian érezzük, ezért megyünk oda. Ezért azokkal a műalkotásokkal ünneplünk, amelyek minden hangja ezt az életörömöt sugározza. Strauss és Sosztakovics keringői, Ravel Bolerója, Vivaldi Négy Évszakának részletei mind ilyenek.

Már nagyon vártuk a személyes találkozót, hogy visszakapjuk az életünknek ezt a szeletét!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!