Program


Rákász Gergely - Castle Edition

Rákász Gergely - Castle Edition

Legendás klasszikusok Magyarország legszebb helyein.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 18. szombat, 20:00

Rákász Gergely - Castle Edition

Minden korábbinál színesebb műsorral, exkluzív helyszíneken várja Önt a Lords of the Organ sorozat ötödik évadja. Lépésről lépésre visszavesszük az életünket a vírustól, kezdve a szabadtéri rendezvényekkel.
A karantén alatt megoldottuk, hogy a nyitás után ugyanazt a zenei élményt adhassuk Önnek mint korábban, de a legbiztonságosabb körülmények között szabadtéren, és a lehető legszebb hátterek előtt, Magyarország frissen felújított kastélyainak és várainak udvarán.
Csatlakozzon hozzánk egy kastélyparki piknikre, koccintsunk egy finom pohár borral, hozza magával kedvenc plédjét, heveredjen el a fűben és hagyja, hogy Bach, Sosztakovics, Beethoven vagy Vivaldi magával ragadja!
Rajtam nem fog múlni!
A KONCERTEK KORLÁTOZÁS NÉLKÜL LÁTOGATHATÓK!
Szeretettel várom!
RG.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!